“You only live once, but if you do it right, once is enough.”

Hej, Gästbloggar här ja!

Hej på er, Jag kallas för Nazze, och idag ska jag berätta en liten saga för er!

De var en gång en liten flicka som kallades för "Turk", hon åkte in till en stad kallad "Östersund" där hon hade inga vänner och hon var helt ensam. Turk ringde till som bror som hade sin flickvän där, och hans flickvän (thai) fick ta hand om lilla turk den kvällen. Det som var bestämt var att Thai skulle ta hand om Turk och Turk skulle ta med Thai hem till hennes bror. Thai och Turk tyckte konstiga saker om varandra den kvällen, dom hade aldrig träffat en person som var så annorlunda, men då dom satte sig på den där bussen tillsammans då hände det något magiskt, de var som att dom två var "menade" för varandra, de klickade. Dom små flickorna satt där i bussen tillsammans, dom pratade hela vägen (7mil) om allt mellan himmel och jord. Allt va så bra. Då Thai gjorde slut med Turk's bror så kom dom små vännerna varandra mycket närme och Turk var den enda som fanns där och stöttade Thai. 
Thai och Turk vart bästa vänner, de vart som systrar, de började göra allt tillsammans, varje dag. Dom var bästa vänner som aldrig skulle skiljas åt, dom drömde stora drömmar tillsammans, dom levde så lyckligt. Dom delade på allt de hade, mat, kläder, problem, pengar, cigg, till och med bada badkar tillsammans varje kväll. Dom hade den vänskapen alla tonårstjejer ville ha. Dom trodde att dom skulle leva öyckliga i alla sina dagar. Tills den dagen kom då Thai inte orkade något mer, för hon hade sina problem som tryckte ner henne så mycket, och hon hade hamnat bland fel personer som gav henne fel råd, så hon tog ett fel beslut som senare vart ett stort misstag, hon följde med en kille hem istället för att åka hem tills sin mamma, och Thai mådde jätte dåligt över det här, hon fick inte ha kontakt med Turk, och de fick henne att må ännu sämre. Under den tiden då Thai var borta letade Turk efter henne, hon var så ledsen, och hon beskyllde sig själv för allt som hade hänt. Då polisen hittade Thai så hände en sak Turk aldrig hade förväntat sig - dom tog Thai ifrån henne, och satte henne på ett hem som var minst 50 mil ifrån henne. Thai fortsatte dock vara lycklig med hennes pojke och nya vänner och hon hade helt glömt bort stackars Turk. Thai hade det jätte jobbigt under den tiden och hon lyssnade på allt som hennes pojke sa, och han ville inte att att Thai&Turk skulle vara vänner längre, och de beslutet var jätte jobbigt för både de små flickorna, de kände sig så ensam utan varandra, då Thai och hennes pojke lämnade varandra så ångrade Thai allt hon hade gjort och hon saknade sin lilla Turk, och hon kämpade så mycket för att få tillbaka henne. Och Thai&Turk förlät varandra och blev bästa vänner igen, de fick tillbaka sina drömmar om att resa jorden runt hand i hand och de behövde ingen annan än varandra.
Nu idag pratar Thai&Turk med varandra dagligen och längtar tills att få träffa varandra igen, de var tyvärr nästan ett år sedan dom träffades sist, men båda två vet att snart så kommer dom ses, dom vet att snart får dom leva ett lyckligt liv tillsammans igen.
snipp snapp snut nu var sagan slut!
 
De där är äkta vänskap och klickar man så ska man aldrig skita i den personen, för det är inte ofta man "klickar" med någon.  Håll vara på dom människor som betyder mycket för er, som får er att må bra, cos in the end that person will be the only one you hav left. bombar med bilder nurå! :)
 
 
Tusen bilder, men jag gillar bilder, en bild säger mer än tusen ord, right? ;) 
Gonatt alla! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback